Акцент, Новини

Областният управител Здравко Димитров изпрати на официална визита в Китай трима ученици от СУ „Любен Каравелов”

Трима ученици от СУ „Любен Каравелов“ ще участват в 18-ия Международен фестивал в провинция Хайнан, който ще се проведе в Хайкоу от 18-ти до 20-ти ноември 2017 г. Младите музиканти Христина Терзиева, Александър Атанасов и Михаела Станчева, са изпратени на официална визита лично от областния управител на област Пловдив – Здравко Димитров. Те ще бъдат придружени от г-жа Сабина Попова, ръководител на офиса на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие в Шънджън, която ще представлява област Пловдив по време на срещата на лидерите на международните побратимени провинции. На визитата в Хайнан,  учениците и техният ръководител, ще бъдат придружени от Негово Превъзходителство Григор Порожанов – посланик на България в НР Китай.

Пътуването на учениците се осъществява със съдействието на Българо-китайска търговско промишлена палата, компания Beijing Fangcaoziyan Cosmetics Trading Co Ltd. и посолството на България в Пекин.

Тримата млади музиканти ще вземат участия в културни форуми в Пекин и Шънджън.

Визитата е във връзка с подготовката на споразумение за сътрудничество между област Пловдив и провинция Хайнан и ще се проведе в периода от 15.11-10.12.2017 г.

 

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/