Акцент, Новини

Областният управител Здравко Димитров и заместникът му Петър Петров се срещнаха с граждански сдружения

Работна среща между представители на граждански сдружения се проведе на 29-ти май в сградата на Областна администрация-Пловдив. Срещата беше организирана от Гражданско сдружение „Общобългарски граждански алианс“ /ОГА/, под патронажа на областния управител Здравко Димитров и със съдействието на  г-н О. Златев – ръководител на председателството на ЕК в България.  Областният управител Здравко Димитров и заместникът му Петър Петров приветстваха участниците и подчертаха, че „Работата с гражданските сдружения винаги е била сред приоритетите на Областна администрация, особено в такъв важен момент, какъвто е европредседателството на България и че темата на работната среща: „Гражданското общество за развитието на област Пловдив, България и ЕС“ е изключително актуална и важна за обществото.

Председателят на ОГА – г-н М. Томанов очерта основните цели, които си поставя Сдружението, а именно – да се осъществи пряк контакт с европейските институции, да получат възможност да предложат опита      и знанията си в името на по-добър живот за гражданите на България.

На срещата присъстваха директори на училища, представители на бизнеса, на висши учебни заведения, на Съюза на учителите, Ротари клуб,  Лекарския съюз, военно-родолюбиви сдружения, Съюза на офицерите и сержантите от запаса, както и представители на ОГА от Хасково, Пазарджик, Смолян и Стара Загора.

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/