Акцент, Новини

Зам. областният управител инж. Димитър Керин и членът на ВСС Гергана Мутафова връчиха дипломите на най-изявените ученици от Езикова гимназия „Пловдив“

На 22-ри юни, поредният успешен випуск на Езикова гимназия „Пловдив“ получи своите дипломи. Директорът Николай Радев изтъкна, че и тази година елитната гимназия е сред най-добрите в страната с едни от най-високите резултати от зрелостните изпити. 287 са зрелостниците от 56-я випуск на елитното училище, които завършиха с общ успех 5,57.

„Вие ще получите много дипломи от най-престижните университети по света, но дипломата ви от средното образование е първата и ще я помните винаги. Гордея се с вас! Честито завършване и на добър път!“ пожела директорът и призова зрелостниците да аплодират своите учители и класни ръководители.

Зам. областният управител инж. Димитър Керин поздрави зрелостниците от името на областния управител Здравко Димитров и им пожела да следват мечтите си, да дават най-доброто от себе си и където и да отидат по света да се върнат в родния си град. „Защото Пловдив има нужда от вас, България има нужда от вас! На добър час и успех!“ , пожела на зрелостниците зам. областният управител. След това той връчи грамоти и алманах на гимназията на зрелостниците, завършили с пълно отличие.

Г-жа Гергана Мутафова, която е председател на Обществения съвет на училището и е бивш възпитаник на ЕГ, връчи грамоти на  учениците, които са представили гимназията на националните олимпиади, спортни състезания и на Четвъртата олимпиада по химия и биология при МУ –Пловдив.

Всички 287 зрелостници получиха дипломите си лично от директора Николай Радев. По традиция церемонията завърши с традиционното прехвърляне на пискюла на шапката отляво надясно, с което символично директорът обяви официалното дипломиране.

Галерия

Последна редакция на 27 юни, 2018 в 09:53

Skip to content https://www.livechatalternative.com/