Заместник областните управители Евелина Апостолова и инж. Димитър Керин бяха специални гости на първия учебен ден в район „Западен“

Заместник областните управители Евелина Апостолова и инж. Димитър Керин отбелязаха началото на новата учебна година с учениците от Основно училище „Драган Манчов“ и Образцова Математическа Гимназия „Акад. К. Попов“ гр. Пловдив.

В ОУ „Драган Манчов“ госпожа Апостолова отправи поздрав към всички присъстващи като подчерта, че с огромно удоволствие ги приветства в деня на християнския празник “Вяра, Надежда, Любов” и им пожела да бъдат изпълнени с вяра, окрилени от надежда и да влагат любов във всяко свое начинание. „Честит първи учебен ден на всички, които се чувстват ученици. Пожелавам им от сърце много здраве, успехи, удоволствие от знанията и сили при преодоляването на всяко предизвикателство в живота.”

Учениците бяха подготвили богата програма, с която зарадваха родители, учители и гости. По традиция, след като беше ударен   първият звънец, всички ученици, начело с най-малките влезнаха в клас.

Галерия

@ven10

© Областна администрация Пловдив 2012-2017