Акцент, Новини

Заместник областният управител Петър Петров преряза лентата за официалното откриване на мол Plovdiv Plaza

Заместник областният управител Петър Петров пожела „На добър час“ и заедно с Къртис Кауърд – главен мениджър на компанията, разработваща търговския център, председателя на ОбС Савина Петкова, зам.-кметовете Георги Титюков и Стефан Стоянов, кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров преряза лентата за официалното откриване на най-новия мол в Пловдив – Plovdiv Plaza.

Целият обект ще бъде завършен до края на месец март, като  до Коледа ще отворят врати 75% от магазините. В Plovdiv Plaza се намира първият за града под тепетата магазин Zara, който е с търговска площ от над 3700 кв.м., което го прави най-големия търговски обект от веригата в цяла Европа. Първият Центъра за поръчки на ИКЕА в региона също ще отвори врати в мол-а.

В централното фоайе е инсталиран LED екран за презентации, с размери – височина 16.3 м и площ от 175 кв. м., който е изцяло разработен в България.

За днешния ден са предвидени концерти на Big Band Plovdiv и Поли Генова, много забавления, изненади и промоции на модни брандове.

 

[news_gallery_bg]
Skip to content https://www.livechatalternative.com/