Акцент, Новини

Заместник областния управител Димитър Керин прие почетен плакет за принос към създаване на условия за инвестиции в Пловдивска област

Заместник областният управител Димитър Керин прие почетния плакет, с който управителят на българския клон на БНП Париба Жозе Салойо удостои областния управител Здравко Димитров за принос към създаване на условия за инвестиции в Пловдивска област. 

Финансовата институция откри в Пловдив своя нов модерен офис, а тържествената церемония по прерязване на лентата започна по нетрадиционен начин – с турнир на джаги между отборите на Франция и България. Българският тим беше представен достойно от кмета Иван Тотев и заместник областния управител Димитър Керин, който вкара почетния гол във футболната надпревара. Този път френският отбор, съставен от управителя на българския клон на БНП Париба Жозе Салойо и председателя на Френско-българската промишлена камара Стефан Дьолае, успяха да си върнат за историческата загуба през 93-та година и победиха с резултат 2:1.

Гостите бяха посрещнати с традиционната питка с мед, след което разгледаха модерния офис, който предлага всички удобства за служителите си.

Признание и плакети за принос към създаването на условия за развитието на инвестициите и бизнеса в града и Област Пловдив получиха кметът на града и областният управител.

Заместник областният управител Димитър Керин благодари за отличието от името на областния управител. „Всички ние – националните, регионалните и местните власти, работим в синхрон и полагаме усилия Пловдив и региона да бъдат лидер в инвестициите в сферата на производството, на услугите, на финансовите институции, за да станат града и областта едно много добро място за живеене. И резултатите показват, че сме успели. Не се съмнявам, че усилията ни ще продължат“, каза в словото си Димитър Керин и пожела успех.

[news_pr_name] [news_gallery_bg]
Skip to content https://www.livechatalternative.com/