Акцент, Избори, Новини

Наблюдатели на ОССЕ посетиха Областна администрация

Днес в Областна администрация на област Пловдив се състоя среща с наблюдатели от Мисията за наблюдение на избори в Република България на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа. 

Сузане Нимайер и Родолф Оберл бяха приети от областния управител Ангел Стоев. След това главният секретар Георги Янев запозна наблюдателите с всички основни мероприятия, предприети от областната управа, за произвеждане на честни и прозрачни избори на 11 юли.

Той акцентира на проведените срещи с пълните състави на РИК 16 и РИК 17, с кметовете на общините от областта, със секретарите на общините, с ръководството на ОД на МВР и началниците на Районни полицейски управления, ръководството на Районна дирекция и началниците на районни служби на „Пожарна безопасност и защита на населението“, с ръководителите на държавни ведомства и фирми.

 „В пряка комуникация сме с всички институции, отговарящи за предстоящите избори. Работим за своевременно осигуряване нуждите на 16 и 17 РИК във връзка с организационно-техническата подготовка на изборния процес. Нашата основна задача е да осигурим прозрачен и честен вот“ – заяви  г-н Янев.

Областна администрация – Пловдив
Връзки с обществеността
email: press@pd.government.bg
моб. +359 886 223 337
тел: +359 32 605568
+359 32 605512

Skip to content https://www.livechatalternative.com/