Акцент, Новини

Заместник областният управител Петър Петров присъства на отчетното събрание но Областния съвет на БЧК

Заместник областният управител Петър Петров присъства на отчетното събрание но Областния съвет на БЧК.

Той поздрави делегатите от името на областния управител. В обръщението се казваше „Областният управител поздравява членовете на Областния съвет на БЧК и доброволците, без чиято активна и безкористна помощ не би могла да се случи нито една от реализираните мащабни програми и изпраща своите благодарности за хуманитарните  усилия и общочовешката мисия на Българския червен кръст.

Отдаването на доброволчеството  изисква смелост, милосърдие и съпричастност. Близо век и половина хуманитарната организация се грижи всеотдайно и безрезервно за бедните, болните и нуждаещите се. Това е най-висшата форма на социална полезност в името на човека, в името на един по-добър свят. Нас ни свързва именно тази мечта да направим света, България и Пловдив по-добро място за живеене.

Областният управител изказва своето искрено уважение и респект към всички, които отдават своето време, труд и енергия за хуманната мисия на организацията и благодари за упоритостта и вярата, с които работите в подкрепа на уязвимите и страдащи хора“.

Г-н Петър Петров пожела на червенокръстците успешна работа и да продължават  и занапред да работят със същото желание и самоотверженост, да помагат на хората в нужда и да подхранват съпричастността и милосърдието на българите, помагайки на хората в нужда.

Заместник областният управите заяви, че ръководството на Областна администрация – Пловдив и занапред ще продължава да подкрепя благотворителните прояви на Областния съвет на БЧК, които са пример за милосърдие и добротворчество.

Skip to content https://www.livechatalternative.com/