Акцент Новини

Областният управител и екипът му организираха поредния приемен ден

Областният управител и екипът му организираха поредния приемен ден, на който жители на Пловдив и областта поставят своите въпроси и търсят компетентно решение на проблемите си.

На приемния ден дойдоха много граждани, които потърсиха съдействие. По-голямата част от питанията бяха свързани с имотни проблеми, лични и обществени въпроси. Всички жители на Пловдив и областта получиха административно съдействие и разяснения и останаха удовлетворени от срещата с екипа на Областна администрация – Пловдив.

Подкрепа потърсиха и наемателите на търговските обекти в пешеходния подлез „Тримонциум“, които организират инициативен комитет и ще протестират срещу решението на Община Пловдив да прекрати договорите им. На последната сесия в местния парламент бе внесено предложението за отмяна на предстоящите търгове за наеми в подлезите. Съветниците отложиха решението за сесията на 11 юли, като поискаха по-ясни мотиви от администрацията.

Областният управител заяви, че не е редно да бъдат оставени толкова много семейства без доходи и препоръча да се намери диалог за разрешаване на казуса. Той подчерта, че пешеходните подлези се подържат много по-добре, когато в тях има наематели.

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

Галерия

https://www.livechatalternative.com/