Новини

Областният управител Здравко Димитров бе сред официалните гости на 72-я Международен технически панаир

Областният управител Здравко Димитров присъства на официалната церемония по откриване на 72-ото издание на Международния технически панаир. На откриването присъства и министърът на земеделието и храните Десислава Танева, а лентата прерязаха Божидар Данев, Личо Обрейков – наследник на инициатора за създаването на Международен панаир Пловдив Обрейко Обрейков, и Н. Пр. Душан Щраух, посланик на Чешката република.

По време на панаирната обиколка, Здравко Димитров се срещна с друг популярен от близкото минало спортист – волейболната легенда Любо Ганев, който в момента развива много успешен бизнес с метановото гориво.

Областният управител се запозна с новостите в автомобилостроенето, строителството и машиностроенето и екологията, които са сред приоритетните отрасли за област Пловдив.

Деловият форум се провежда от 26 септември до 1 октомври с участието на над 600 компании от 33 държави, а страна партньор е Чехия. В единадесет специализирани изложби се демонстрират иновации от областта на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, роботиката, енергетиката, екологията, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилостроенето.

Международната проява дава ново начало и нова визия на най-старото търговско изложение у нас.

 

Skip to content https://www.livechatalternative.com/