Новини

Наблюдатели от ОССЕ се срещнаха с Областния управител

Дългосрочните наблюдатели на предстоящите парламентарни избори Барбара Малдонадо и Габриеле Кьотшау, представители на ОССЕ, посетиха Областна администрация Пловдив и се срещнаха с областния управител Здравко Димитров. На срещата присъства и главният секретар на Областна администрация Пловдив Борислав Димов.

Те са тук, за да наблюдават организацията на предстоящите избори и да следят за правилното провеждане на изборния процес. Те посетиха и двете Районни избирателни комисии – 16 и 17, за да се запознаят с тяхната работа.

Областният управител заяви, че работи за прозрачното провеждане на изборния процес и ще създаде възможно най-добри условия за организацията на избирателните комисии. „По мое предложение за първи път двете изборни комисии ще бъдат събрани заедно в 7-ма и  8-ма палата на Международен панаир Пловдив. Това ще доведе до по-добрата организация на изборите и до по-голямо удобство на председателите на секционните избирателни комисии, като същевременно ще осигури сигурността на процеса. Гарантирам, че всичко ще бъде перфектно и прозрачно. Аз съм спортист и държа на феърплея“, каза Здравко Димитров.

Последна редакция на 08 март, 2017 в 13:12

https://www.livechatalternative.com/