Новини

Областният управител Здравко Димитров получи благодарствено писмо от шефа на мисията на ОССЕ Роман Якич

Господин Якич и екипът му са членове на Ограничената мисия за наблюдение на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26 март. Експертите останаха изключително удовлетворени от срещите си с областния управител, организационният екип на Областна администрация Пловдив и членовете на 16-ти и 17-ти РИК.

„Бих иска да Ви благодаря за отделеното време и за интересната среща, която имахме на 17 март“, се казва в писмото на Роман Якич. Той изразява увереност, че сътрудничеството и синхрона между националните власти, местните администрации и институции, неправителствените организации и политическите партии, които работят при пълен синхрон на местно ниво, са ключът към по-добрата организация на изборите, тяхната прозрачност и безпристрастност.  В писмото си ръководителят на мисията  казва „Всичко това ние от ОССЕ/ОДИЧП считаме за изключително важно, защото то ще допринесе за сигурността, по-добрия живот на хората и в уверение на това, че техният глас ще бъде чут“.

Наблюдателите от ОССЕ/ОДИЧП ще останат в България до 6 април, за да проследят и процеса на създаване на правителство в Република България.

Писмо Роман Якич – превод

Писмо Роман Якич – оригинал

[contentblock id=5 img=gcb.png]

Последна редакция на 24 март, 2017 в 14:26

Skip to content https://www.livechatalternative.com/