Новини

Експерти на Областна администрация – Пловдив се включиха в кампанията „Празнувай отговорно“

Днес беше проведена кампания под наслов „Празнувай отговорно“, организирана от студентските съвети в ПУ „Паисий Хилендарски“, Университет по хранителни технологии – гр. Пловдив и Тракийски университет – гр. Стара Загора. Акцията, която се прави по повод предстоящите майски празници, беше подкрепена от Пътна полиция към ОДМВР – Пловдив, Областна администрация – Пловдив и Държавната консултативна комисия по безопасност на движението по пътищата на Република България.

Инспектор Ботьо Гиргинов – говорител на пътна полиция към ОДМВР – Пловдив и Нъшан Деркалестаниан – секретар на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата на област Пловдив се взеха дейно участие в акцията, която се проведе в ПУ „Паисий Хилендарски“.

Г-н Деркалестаниан поздрави всички студенти, които се включиха в днешната инициатива и заяви, че Областна администрация – Пловдив, в качеството си на отговорна институция за безопасността на движението по пътищата на територията на област Пловдив, подкрепя посланията на младите хора за по-отговорно и по-безопасно поведение на пътя.

Инспектор Гиргинов раздаде на студентите информационни брошури със съвети за безопасно шофиране.

От своя страна студентите символично пуснаха в небето балони в памет на жертвите в пътнотранспортните произшествия.

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/