Акцент, Новини

Главният секретар Борислав Димов поздрави от името на областния управител ветераните от войните на България

По традиция и тази година ветераните от войните на България отбелязаха настъпването на Коледа и Нова година в Гарнизонния военен стол срещу хотел „Тримонциум.” На тържеството присъстваха главният секретар на Областна администрация – Пловдив – Борислав Димов, командирът на 68 бригада „Специални сили – бр. ген. Явор Матеев, зам.-кметът на община Пловдив – Георги Маринов, командири на военни формирования и ветерани.

От името на областния управител Здравко Димитров, поздравителен адрес към ветераните връчи главният секретар на администрацията.

„Приемете сърдечните ми поздравления по случай настъпването на най-светлия християнски празник – Рождество Христово. Изказвам искрената си благодарност и възхищение, че през годините Вие не спирате да давате своя принос за възпитание в патриотизъм и родолюбие. На Вас и Вашите семейства пожелавам Новата 2018 година да донесе в домовете Ви здраве и благоденствие. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!”, се казва в поздравителния адрес.

От свое име, главният секретар пожела на ветераните да живеят със самочувствието на хора, които с чест и достойнство са изпълнявали дълга си към Родината, да са здрави и заобиколени с много топлина и обич.

Skip to content https://www.livechatalternative.com/