Акцент, Новини

Областният управител връчи дипломите на IV б клас от СУ „Св. Патриарх Евтимий“

В Международния ден на детето – 1 юни, четвъртокласници  получиха своите дипломи на специално тържество, организирано по покана на областния управител Здравко Димитров в  Областна администрация – Пловдив.

22-ма ученика от  IV б клас на СУ „Св. Патриарх Евтимий“, с класен ръководител г-жа Велка Славова, бях поздравени г-н Димитров за положените усилия и постигнатите добри резултати. Областният управител им пожела да постигат целите си и да не спират да следват мечтите си. Той им пожела весело лято, което да им донесе нови предизвикателства и  изненади, а на есен, отново да пристъпят прага на училището и да положат усилия в учението.

Учениците изненадаха областния управител с кратка програма, в която бяха включени и авторски стихотворения на малките таланти. Трифон Михайлов изрецитира своя стих:

Робинзон Крузо

Измислил Даниел Дефо – Робинзон Крузо,

Накарал го да страда,

Но получил той награда.

На остров бил заточен,

Със живот проточен,

Имал той приятел верен

и на остров бил намерен.

Наградата била,

Да се върне у дома.

В края на тържеството, г-жа Велка Славова разказа на децата една притча и пожела на децата да срещат по своя път само истински познавачи, които ще ги мотивират да вървят напред, ще ги ценят и уважават.

С много настроение, цветя, усмивки и лакомства завърши посещението на учениците в Областна администрация – Пловдив, а в края всички се снимаха за спомен от този прекрасен ден.

 

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

 

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/