Заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова откри Националните дни за учене през целия живот- Пловдив 2018

В продължение на три дни, от 3-ти до 10-ти октомври, в Пловдив ще се проведат Национални дни за учене-Пловдив 2018. Събитието се организира от Министерството на образованието и науката. В рамките на дните ще се проведат: Национален заключителен форум, свързан с Електронната платформа за учене на възрастни в Европа (EPALE), Изложение на институции и организации за учене на възрастни и Церемония за връчване на годишните награди в сектора за учене на възрастни.

Събитието беше открито от заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова в Цар Симеоновата градина. На него присъстваха зам. областният управител Петър Петров, председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева, началникът на РУО-Пловдив Иванка Киркова, директори на училища, учители и много граждани. В празничната програма участваха Николина Чакърдъкова, Неврокопския танцов ансамбъл и Формация „Интро“.

Националните дни за учене през целия живот се осъществяват по Проект № 592041- EPP-1-2017-1-BG-EPPKA3-AL-AGENDA „Националните координатори в изпълнение на Европейската програма за учене на възрастни”, финансиран с подкрепата на Програмата на Европейския съюз в областта на образованието, обучението, младежта и спорта „Еразъм +”.

 

Галерия

@ven10

© Областна администрация Пловдив 2012-2017