Новини

Областният управител изслуша жалби на граждани и обеща съдействие

Повече от 30 граждани от Пловдив и областта бяха приети от областният управител Здравко Димитров и екипът му по време на приемния ден, организиран в залата на Областна администрация – Пловдив.

Гражданите подадоха своите сигнали, мнения становища, поставиха различни по характер въпроси и поискаха съдействие. На приемния ден на областния управител присъстваха и главния секретар Борислав Димов, зам.-областните управители Иван Антонов и Георги Пилев, юрисконсулт и директори на дирекции.

Гражданите споделиха много проблеми, сред които беше и въпросът с пасарелката. Оказа се, че жителите на кв. Прослав продължават да имат много проблеми, защото асансьорите често се развалят, а паник бутонът е монтиран от външната страна на съоръжението. Областният управител каза, че най-добрият вариант е бил на това място да се проектира подлез. Трябва да се намери някакъв компромисен вариант, ако наистина пасарелката не е удобно за преминаване.

В приемната дойдоха и много хора със сериозни битови и социални проблеми

 „Приемният ден, който ще се превежда регулярно е начин по – бързо и ефикасно да съдействаме за разрешаването на проблемите в населените места на област Пловдив. Това е работата на областния управител – да бъде посредник между държавата и жителите на общините“, заяви областният управител.

Последна редакция на 16 август, 2016 в 20:59

Skip to content https://www.livechatalternative.com/