Акцент, Новини

Заместник областният управител Димитър Керин поздрави екипът на Дарик радио – Пловдив

Заместник областният управител Димитър Керин бе сред официалните гости на тържеството по случай двадесетата годишнина от създаването на пловдивската секция на Дарик радио.

Господин Керин честити годишнината на екипа и връчи поздравителен адрес от името на областния управител Здравко Димитров, в който се казва „Приемете най-сърдечните ми поздрави по случай двадесетата годишнина на пловдивската секция на Дарик радио.

 В този тържествен ден, искам да Ви приветствам не само като Областен управител, но и като гражданин, чието ежедневие е свързано с новините и журналистическия поток на Вашата медия. За мен е чест да Ви поздравя, защото през тези две десетилетия Дарик радио не се промени, не изневери на стила си и остана една от малкото независими и свободни медии в България.

 Искам да Ви пожелая да отстоявате с гордост ценностите на добрата журналистика, да не спирате да търсите истината и да работите неуморно в полза на обществото.

 Поздравявам Ви и за инициативата, която сте подели в подкрепа на даровити деца от Пловдив. Нека всички ние се грижим, радваме и подкрепяме нашите таланти, защото чрез тях нацията ще пребъде!

 Желая на целия екип и на семействата Ви много здраве, сбъднати мечти и нови професионални успехи!

  Гордейте се с професията си и вярвам, че и ние ще се гордеем с вас!  На многая лета!“

На стилното тържество, което се състоя в градината на Хотел Пловдив, присъстваха много гости и официални лица, които изслушаха програмата, подготвена от талантливите деца на Пловдив, а екипът на Дарик – Пловдив разряза огромна торта.

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

 

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/