Акцент, Новини

Временна организация на движението по пътя Пловдив-Асеновград

Областният управител Здравко Димитров, Паун Иванов – „ИСА – 2000“, старши комисар Атанас Илков – ОДМВР – Пловдив, инспектор Георги Димкин – сектор „ПП – КАТ“ при ОДМВР – Пловдив, директорът на Областно пътно управление – Пловдив – Валентина Бакърджиева и проектантите на пътното трасе направиха поредната инспекция на път II 86 Пловдив- Асеновград и проведоха оперативка, на която беше обсъдена временната организация на движението по основното трасе, която ще бъде въведена от средата на месец ноември до приключване на работата по локалните платна. Те уточниха временната пътна маркировка, ограничителните знаци и светлинните сигнални обозначения преди кръговите кръстовища и разделителните мантинели. Допустимата скорост на движението в основния участък е 70 км., като в някой участъци ще има ограничения до 40 км. или 60 км.

След разговор на областния управител с председателя на Съвета на директорите на EVN Робърт Дик, беше осигурено и изграждането на допълнителен трафопост в близост до кръговото кръстовище за с. Долни Воден, чрез който ще бъде захранено осветлението на част от трасето.

Областният управител отново призова гражданите, пътуващи по път II 86, да проявят разбиране, да шофират с повишено внимание, да спазват пътните знаци и временната маркировка, за да бъдат избегнати пътнотранспортни произшествия, особена през зимните месеци.

 

Ваня Трингова
Връзки с обществеността
Областна администрация – Пловдив
email: press@pd.government.bg
тел: +359 32 605567

 

Галерия

Skip to content https://www.livechatalternative.com/