Новини

Благотворителен концерт под патронажа на Здравко Димитров

Благотворителен концерт под патронажа на областния управител Здравко Димитров ще се състои на 23 февруари. Концертът се организира с цел събиране на средства за лечението на Златка Александрова, дългогодишен гримьор и перукер в Държавна опера – Пловдив.

Благотворителният концерт на AGBU Sofia Chamber Orchestra, със специалното участие на Хайгашод Агасян и тенора на пловдивска опера Ивайло Михайлов, ще се състои на 23 февруари от 19 часа в Концертна зала – Пловдив. Участниците в концерта се включват абсолютно безкористно, за да помогнат на един човек, който винаги е бил в помощ на творческите екипи.

Нека помогнем и да възродим надеждата за здраве и живот на

Поканите на стойност 10 лв., могат да бъдат закупени на касите на Концертна зала, Пловдив, пл. Централен 1, билетен център пред Община Пловдив, както и на телефон 0898488873.

Клиниката HELIOS Hanseklinikum Stralsund разполага с необходимото оборудване и е в готовност да приеме за лечение Златка Александрова през март 2016, като за целта са нужни около 17 700 евро.
Средствата, които ще бъдат набрани от благотворителния концерт ще бъдат преведени в дарителска сметка в лева, която служи единствено за директно разплащане с лечебното заведение в Германия.

Скъпи приятели, човешкият живот е безценен!

Апелирам към всички вас за подкрепа, за да дарим надежда заедно!

Благодаря!

Здравко Димитров

Областен управител

Последна редакция на 16 август, 2016 в 20:59

Skip to content https://www.livechatalternative.com/