Новини

Заместник-областният управител Георги Пилев беше официален гост на 60-годишния юбилей на „Интендантско обслужване” ЕАД-Калофер

60-годишния си юбилей  отбеляза на 10-ти септември в град Калофер  „Интендантско обслужване” ЕАД. На честването присъстваха министърът на отбраната Николай Ненчев,  заместник-областният управител на област Пловдив Георги Пилев, постоянният секретар на отбраната д-р Добромир Тотев, директорът на служба „Военна полиция“ бригаден генерал Борислав Сертов, командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Груди Ангелов, генерали и офицери, кметът на град Калофер Румен Стоянов, жители и гости на града.

„На 60-годишния юбилей на „Интендантско обслужване” мога да кажа, че дружеството е стабилно и има ясна перспектива“, каза в обръщението си към присъстващите министърът на отбраната Николай Ненчев. Той благодари на служителите в дружеството за усилията и доверието. По думите му, въпреки кризисните моменти, днес са гарантирани спокойствието, работата и бъдещето на работещите в „Интендантско обслужване”. По повод празника, министърът на отбраната Николай Ненчев връчи плакет на Министерството на отбраната на директора на дружеството Емил Ботов.

Заместник-областният управител Георги Пилев поздрави всички  служители с празника и пожела на тях и техните семейства  много здраве. Той изрази увереността си, че именно те,  със своя труд и отговорност, са в основата на успешното развитие на фирмата. „Искам да благодаря на министър Ненчев затова, че нееднократно лично се е ангажирал и помагал за стабилизирането на предприятието“, подчерта в приветствието си г-н Пилев.

„Дружеството ни е способно да отговори на потребностите на нашите клиенти и на изискванията, които ни се възлагат от принципала в лицето на Министерството на отбраната“, каза в словото си   директорът на „Интендантско обслужване” ЕАД Емил Ботов и  благодари на министър Ненчев за подкрепата.

Последна редакция на 12 септември, 2016 в 17:14

Skip to content https://www.livechatalternative.com/