Новини

Здравко Димитров аплодира танцови двойки от Клуб за спортни танци Импулс – Велинград

Областният управител Здравко Димитров поздрави едни от най-добрите танцови двойки от Клуб за спортни танци “Импулс“ – Велинград. Той аплодира и най-малките членове на клуба, които също се представиха с прелестно изпълнение на класически и латино танци.

Двойките, които демонстрираха своя талант, бяха Никита Воронин и  Диана Енчева, Кристиян Йорданов и Яна Янушева и малките Христо Манов и Никол Джуркова. Те бяха представени от треньорът им Мая Кондарева.

Дияна Енчева и предишният и партньор носители на призове от най-мащабния международен турнир по спортни провеждан у нас – „Hebar cup 2015”, а през пролетта в Пловдив тя става и носител и на „Купа България“ в спортните танци за юноши старша възраст в латиноамериканските танци. Никита Воронин е  носител на златен медал при юношите старша възраст в латино танците от турнира по спортни танци „Купа Бургас“ 2015. Кристиян Йорданов, който е бил треньор в две от изданията на виетнамския Dancing Stars и шампион на България за 2011 г. при младежи – латиноамерикански танци, си партнираше с прелестната Яна Янушева.

Трите двойки изпълниха няколко латино и стандартни танца и получиха заслужени аплодисменти за красотата и грациозността и таланта си. Но най-впечатляващ беше най-новият танц, който е създаден по тема от българската народна песен „Вечеряй Радо“.

Skip to content https://www.livechatalternative.com/